De foto's zijn er ! - Reisverslag uit Darsilami, Gambia van Willemien Oosterveld - WaarBenJij.nu De foto's zijn er ! - Reisverslag uit Darsilami, Gambia van Willemien Oosterveld - WaarBenJij.nu

De foto's zijn er !

Blijf op de hoogte en volg Willemien

14 Januari 2008 | Gambia, Darsilami

Even een kort berichtje, om te vertellen dat het me gelukt is foto's bij mijn vorige bericht te plaatsen. Met hulp van Ousman, Tabo's zoon, eerst van camera naar laptop, toen van laptop naar memorystick en nu bij het bericht. Al uren bezig! Vlug iets doen is er hier niet bij. Vanochtend van Darsilami naar Serekunda gereisd en nu al bijna 3 uur bezig in het internetcafe hier. Volgens Ousman hier goeie bescherming van computers. Elders heel vaak virussen en wat dies meer zij. Geen zin om die op mijn apparatuur te krijgen.
Hierbij al vast een foto van de hele familie Bojang die ik met het schapeslachtfeest heb gemaakt. Later meer.
Nu terug naar Darsilami. Binnenkort wil ik volgend nieuws hierop zetten.
Het gaat goed hier, zelfs wat bewolkt de laatste 2 dagen en een spatje regen, maar het zet niet door, zoals in Nederland.

• 15 Januari 2008 - 18:59

Willemina Foela:

Dag lieve nicht,
    Wat ziet iedereen er prachtig uit op deze foto. Zijn de 'groene' mannen de zonden van Tabo? Leuk te zien. En jij in de hangmat is ook een plaatje!
    Even bijkomen van de drukte met alle gasten? Wel goed, te lezen dat ze komen; ook weer familie zoals je tante Emy (met je moeder?) en Pieter. Fijn voor je.
    Riet en ik hebben in november een week in Turkije door gebracht; heel goed, moest af en toe ook wel aan mijn bezoek aan jou denken, met name op het platteland.
    Ik wens je, mede namens Riet, een heel goede tijd in Darsilami en kijk weer uit naar je volgende nieuws.
    lieve groeten
    Willemien 2.

• 15 Januari 2008 - 19:00

Willemina Foela:

vraag is of de 'groene' mannen de zonen zijn van Tabo! wel een rare verschrijving, zie ik.

• 27 Januari 2008 - 15:33

Bernadette:

Ha Willemien!
    Nog de warmte van Darsilami in mijn lijf,
    nu weer "geland" in het gewone leven. Toen ik uit de winkel stapte en het regende heb ik gedaan alsof ik in het zonnige warme zad stapte en dat werkte...We hadden een heerlijke tijd bij jou en in Senegal. Prachtige foto's, die ik pas hier kan openen Groeten aan de jouwen daar.
    Schrijf je nog apart
    Liefs Det (en Stans)

• 03 Februari 2008 - 15:39

Sanne En Luka:

wat leuk dat je een eigen site hebt gemaakt
    zo zien we hoe het daar gaat enzo

• 03 Februari 2008 - 15:42

Sanne:

ik heb al een reactie geplaatst maar dat heeft luka ook gedaan nu wil ik nog even iets zelf tegen jou zeggen
    ik hoop dat ik je gau weer zie
    dat zal nog wel even duren
    maar toch wil ik het even laten weten