Benefit voor Ousman op 21 februari
Door: Willemien Oosterveld
Blijf op de hoogte en volg Willemien
10 Februari 2009 | Gambia, Darsilami
Vrienden van mij hebben de opleiding van Ousman gesponsored. Nu hebben ze een benefit georganiseerd op 21 februari a.s. om onder leiding van ervaren koks bijzondere gerechten te leren koken en daarna op te eten. Iedereen werkt belangeloos en de opbrengst gaat naar Ousman.
Ik kan er niet bij zijn, maar ik hoop velen van jullie wel. Geniet ervan!
Velen heb ik een mail gestuurd, maar het mailen gaat hier heel erg slecht, dus ik weet niet of het is aangekomen.
Vaak kan ik mijn versatel-mail niet openen en soms mijn yahoo-mail niet.
Daarom een verzoek aan iedereen die mij de laatste 14 dagen heeft gemaild naar versatel: stuur je bericht nog een keer, maar dan ook naar hetzelfde adres met yahoo.com ipv versatel.
Af en toe is het om wanhopig van te worden: uren in Brikama in een klein internetcafeetje, waar je bijna bij je buur op schoot zit of in een grotere die om de haverklap geen internetverbinding heeft.
Vandaag ben ik even in Banjul (de hoofdatad) maar ook hier geen mogelijkheid mijn 'versatel' te openen.
Dit is Afrika, denk ik dan maar weer voor de zoveelste keer!
Binnenkort schrijf ik een uitgebreider bericht. Tot dan!
12 Februari 2009 - 11:39
Eva:
hoi willemien, dank nog voor telefoontje en brief voor mijn verjaardag, er komt een brief naar je toe.Ik ben naar de wintersport op Ousmans benefit, ik hoop dat er veel mensen gaan, Hil wél in ieder geval.
alle goeds voor daar, liefs eva. -
12 Februari 2009 - 15:28
Sanne:
hee je bent alweer in afrika is mis je wel een beetje hoor
doegh
kus je nicht sanne -
15 Februari 2009 - 11:26
Fam Spijker:
Hallo Willemien
Wij zijn de ouders van Alice en Sander. Hennie en Henk Spijker en Dinie en Rinus Boertjes(bij u beter bekend als Rinus van de Vegt.Gisteren 14/2 zijn we bij het vertrek geweest van uit IJburg bij Amsterdam. Dat was heel gezellig maar ook emotioneel.
Als er iets nieuws is mailen wij u nog wel eens
met vr gr
Dinie,Rinus Hennie en Henk